Härlig dag, samt ett glatt humör.

Oooh skönt med sovmorgon! Nog för att jag vaknade halv 10 men lik förbannat så skulle jag tvångsligga till 11. är det lov så är det! :) hah. Har nyss ätit så strax blir det dejt med dush'n, påklädning och efter det bär det bort mot staden för en träff med barndomskompisen :) Alldeles för länge sedan nu caaarro. <'3 för övrigt så ska också ett par nya jeans inhandlas idag! lr man kan juh hoppas att man hittar några för när man har pengar brukar det vara näst intill omöjligt? vridet, hualigen. & imorgon är det torsdag, då ska jag på återförening med gamla klassen! kan blir grymt roligt lr total trist. lär juh märkas :) Ne nu ska jag borsta tänderna, & en annan sak!

Jag vill ha min älsk skor tillbaks! </3


image20
Vi älskar dei Jessica Biel !

- Hei idag är jag glad.

Jah, jag säger då det. Tack gode gud för lov! Längesedan som jag kände mig såhär utvilad och pigg :) en helt otrolig känsla. Och är ytterst glad att den är tillbaka! :) Dagen börjades med ett bryskt uppvaknande. Det var nämlingen såhär att morgonen började med att tove ringde för att klargöra vilken tid som gällde nere vid zlave. Seg som man då är sådär på morgonkvisten, lyckades vi ändå bestämma träff nere på staden vi kl 12! Sista slutspurten för utproving av kläder och skor till den stora fotograferingen på torsdag eftermiddag.

& tänk igår :( då fick jag mig en obehalig överraskning! som vanligt tänker väl inte jag så detaljerat runt saker om kring. Men det var nog tydligt deh att mor min gjorde de. Så nu är mina favotiystövlar total förstörda. Dokc är min mor så pass snäll så jag fick pengar för att jag skulle få dom lagad, och dom sa att mer än två dagar tar de ej :) Dagens räddning! Efter det var det en sväng hem för lite käk. lite dator, lite tv & massa annat obetydligt man gör på lovet :) Pappsen kommer nog hem snart så då blir det mat och sen blir det träning med älsk tove.

Idag är jag glad! sen jag började med träningen och bättre kost. Är de helt sjukt, men mina värden har ökat avsevärt och blivit betydligt bättre, jag sover som en gudinna och mitt humör är nästan jämt och ständigt på topp.
Imorgon blir det träff med Carro<'3 längesedan nu barndomskompis. Ne nu ska jag ta & kila.

Later hotties ♥


image19
De där med stil, det kan hon verkligen.

Helt vridet, lovet är här :)

Aw. tro mei jah skriker av glädje, det är lov! :) Shit manhattan. Snart blire ner på staden en sväng för att inhandla något nytt inför den stora kvällen. stor galaj :) längtar helt sjukt mkt. Denna vecka har varit helt wicked sick minst sagt! Träning nästan varje dag, helt utmattad. men sover som en prinsessa :) Träningsverk as hell, trots allt så uppladdad för en kväll fullt med skojigheter :) Konstigt nog så är jag på ett sjuhelvetes humör idag :) av någon konstig anledning är jah omänskligt glad! Ingen mening att försöka ta reda på vrf, man får njuta istället :) nu ska jag iväg och göra mei i ordning inför en tur på staden med älskade.

Later hotties ♥



Skoluppgift. Resultatet av uppgiften: gör en berättelse om våra 5 sinnen.

Jag var överraskad, jag trodde aldrig jag hade modet till att göra de jag gjorde. Jag gick, jag lämnade dig. De gick bra först, jag hade ju bestämt mig. Till slut riktade jag blicken uppåt men förstod genast att det måste vara de dummaste beslut jag någonsin fattat. De borde jag ha lärt mig för länge sedan, att din blick var så iskall att ingen vågade stå emot. Jag ville vara stark men tvekade, benen skakade som ett asplöv. Jag ville vända, ville hem. Kände mig så hjälplös när jag stod där i min tillknölade, skära sommarklänning med de svarta paljettskorna i handen vars enda klack gått av och desperat letade efter en utväg ur de hela.

Samtidigt som lukten av nylagd asfalt och nyplanterade blommor sakta spreds ut i luften, fick jag en svag känsla av hur det var att vara barn igen. Då behövde man aldrig fatta sådana här svåra beslut. Var man ledsen, så var det för att benet på en av ens bästa Barbie dockor gått sönder. Hände det något sådant, då bakade mamma kanelbullar så var allting bra igen. Det känns så väl i mitt hjärta nu att jag har valt helt fel färd riktning här i livet. De känns skrämmande att veta att nu är jag vuxen måste jag lära mig att ta ansvar för mig själv. Jag hade mina egna förutfattade meningar om hur livet som en vuxen skulle vara. Det skulle smaka glädje, lycka och självständighet. Det var tydligt att så var inte fallet. Till slut lyckades jag slå ner blicken i marken, och undkom hans makt. Jag vände mig om och jag gick min väg. För en gångs skull fanns det inget kaos, ingen trafik i min hjärna. De enda som nu hördes var regnets piskande mot backen och vindens sus.

Måndagens utstyrsel.


image11
-

Dagens foto.

image9
E milia N ordlöf.

Politik snack.

image8


God morgon allihopa!
Tro't eller ej men idag tänkte jag snacka lite politik, religion & rasism. De slog mig först när jag vaknade imorse hur grym vi människor kan vara mot varandra. Heregud! det spelar väl absolut ingen roll om någon annan därute i världen skulle leva en annan livstil, ha en en kultur eller religion än oss! Vi är ju av samma släkte, vi lever väl för i helvete på samma jord och då tycker jag de är en självklarhet att acceptera att alla är annorlunda :O Att trycka ner varandra, smutskasta och lämna ute folk som inte är som oss låter det rätt? Hur tror ni att det skulle se ut om vi alla vore likdana? Står man på sig kommer man längre i livet, då kan man i a f med stolthet i sin röst säga att ärlighet varar längst. Istället för att tro att man kan klara sig igenom livet om man kopierar andras tankar och känslor och låtsas spel ett löjligt spel som i slutändan sårar andra människor.
- jag känner att på denhär platsen står jag stadigt & jag tänker inte flytta mig. För jag trivs här.

Kommer aldrig kunna förstå vrf rika människor tror att dom är en bättre människa för att dom har det lite bättre ställt än de som är fattiga? Dom som är rik, som har jobbat sig upp till de. Det är dom, som förtjänar det! Skillnaden är att dom skulle aldrig nedvärdera oss andra eller skryta om de. De behövs inte.
Man ska väl arbeta för att alla människor ska få ha det bra? inte bara några få utvalda! 
Alla människor har samma värde, vi ska alla ha rättigheten att få vara den vi är utan några fördomar.

Jag är absolut inte speciellt insatt i dehär med politik men jag kan ändå ha min åsikter. Men snälla, håll med mig om att att alla borde bli behandlad likadant? Liksom jag menar tänk att komma från ett annat land, att förlora nästan hela sin familj i ett krig som något annat land orsakade pågrund av en liten bagatell, man känner ingen, man vrider och vänder på sig själv så man ska kunna passa in och för att man ska bli accepterad. Hur i helvete ska man göra för att det ska passa för alla? Svar: Det går inte, helt omöjligt.
Drf är det då lika bra att köra sitt race utan att bry sig så himla mkt i vad andra egentligen tycker om en.
Man kommer aldrig få alla människor att tycka om en. Så lek inte runt, spela ärligt. Sluta tortera varandra, hjälp varandra att samarbeta och arbeta tillsammans för att få dehär till en bättre värld som vi kan vara stolta över!
Man kan aldrig göra allt, men man kan väl för i helskotta göra någonting.

Så till religion, sluta tracka andra för dom har en annan tro och väljer att leva efter det. Vrf ska vi ta ifrån dom deras tro, deras allt för någonting vi tycker kan verka en aning "olämpligt". Vi kan inte bestämma hur resten av jordens befolkning ska leva, de gör dom själv. Stanna upp ett tag och tänk efter, är desåhär vi vill att det ska vara?
Jag älskar mitt land, det är inte de de handlar om. Jag är stolt över att komma ifrån Sverige men ibland skäms jag över befolkningen och våra lagar.

Tack för att ni lyssnade när jag gjorde min röst hörd!


Ge mig snö!

image7
Om Gud har kraften att skapa mänskligheten. Så tycker i alla
fall jag att han borde kunna skicka hit lite snö också :O tänk att det ska vara så svårt. 
Hösten, så himla trist & dystert :(

Känner ett starkt sug efter lite cash nu.

Hallåjsan allihopa! Inte alls upplagd för någon intensivskrivning idag. checka in dehär istället! 
image2
Det räcker lätt med 4 ord. - Systrarna Duff har stil!


image4
Brudarna har klass!  Diggar lindsays stil här.
Dagens outfit!


image5
Åh! Klänningen är oemotståndligt vacker. ett + 
också för skorna, tummen upp där jessica !

image6
Helt obegripligt. Hur lyckas människan att alltid
se så sjukt glamorös ut på alla bilder? :S

image7
Vilka pinglor. Victoria passar så grymt bra i 
korklippt. lr vad säger ni?

Redan torsdag & fortfarande sjuk.

Hei där. Eftersom alla andra har blogg.se så tänkte jag också men vrf inte, så jag tog och skapade mig ett konto jag också. Gillar att skriva av mig lite då och då om inte annat är nog förbaskat roligt att titta tillbaka på några månader senare :) Känns så konstigt, nästan hela veckan har hunnit gått och jag har legat hemma sjuk och gått miste om allting annat där ute i omvärlden ; S Jag tror jag måste fått alla sorters virus som finns. Jag är förkyld som en gris, ont i halsen, huvudvärk till max och som grädden på moset så har ingen kraft, ingen energi alls. + att jag låter som en kvävd anka :) huvva så trevligt. Men nu har jah koncentrerat mig ganska mkt på de negativa, så för en omväxlings skull ska jag prova och se om ja kan försöka leta fram något positivt istället.

Tove, som går media 3an ska ha ett projektarbete på wargen och hennes val vart en modellfotografering. Hon hade redan valt ut två modeller och ville ha 3. Så då bestämde hon sig för att fråga mig. Visserligen grimaserade jag någorlunda mkt först men efter mkt övervägande så insåg jag att de skulle nog bli rätt spännande ändå. Vi skulle få låna kläder av zlave, skor från DNA & väskor från Wedins Hur kan man säga nej till något sådant? exakt detgår inte :) Gud det ska bli så roligt. jag lääängtar .Oj vad jag kände att dehär tog på krafterna. Ska nog dra mig till soffan nu och förbereda mig på ännu en lång dag framför dumburken och soffan med täcket tätt intill.



later. ♥


RSS 2.0