- jessica alba

image45

image46

- här är min nya favorit ♥

ikväll blir det bänkning framför -

image43

- Desperate housewives &


image44

- Ugly Betty såklart :)

Frisk som en nötkärna -not

Oh hei & hå! här var det uppdateart ofta la jag märke till nu :) fy höen. själv är man ju sjuk nu, mår lite sådär skithalvdåligt :) bara uti kanten. trist att sitta härhemma framför tv:n & göra i princip ingenting,
jag saknar alla :(  känner det nu, ett AKUT kärt återseendet med alla brudarna skulle nog göra min dag. men lugnt. blir frisk innan helgen. för på torsdag ska jag träffa min annie, * för längesedan nu. sedan på fredag blir det staden med emilia ♥  en sak är då i a f säker. emiliapower är hårt, credit till oss & naturligtvis till dei, eftersom du förgyller min värld :)


för övrigt har det väl inte hänt så mkt speciellt på senaste tiden? det är snart jul och jag längtar som attan! jag älskar allt med det, att man får träffa släkten, snön, julgranen ni vet, allt :) om man skulle ta sei till dush'n för att kanske kunna se ut som folk. men för övrigt... jag tackar er alla för att ni tar hand om mei. jag har fått tillbaka mitt gamla jag & jag känner att att det är sju helsike mkt roligare att vara glad :)

 nu vet jag verkligen hur det känns, att vara lycklig.  


laater chicks ♥


image42

och eftersom jag är stensjuk, så piggar dessa alltid upp mei :) sex and the city - min passion.

Efterlängtade helg.

Morgon på er därute. Tro't eller ej men jag har faktiskt inte nyss vaknat. har nyss lagat mig en god lunch som bestod av amerikanska pannnkakor, smörgås samt ett glas mjölk. mumma* En seg fredag kväll, kan förklara för alla som inte vet att jag natti nattade klockan 21.00 igår kväll! Helt slut & totalt slukörd efter en vecka med fullt ös. 12 tim sov jag inatt, och vet ni vad. Har aldrig sovit bättre! Så jag gick upp & drack lite kaffe, åt en macka & sedan skjutsade far min, mei till fristilen för ett intesivt pass med bodystep :) nu sitter jag här och väntar på att far och lillasyser samt plastmorsan och min andra lillasyster ska komma hem. så man får snusa lite på lillsnuttisen. Som faktiskt redan är 7 månader :O vad tiden går huvvaligen. Nu ska jag nog ta & styra upp lite bland packningen min så man får någon reda på någonting i a f.  På måndag blir första praktikdagen! börjar 3 slutar 8 :) häärligt.


image40
image41



laater ♥

P.s. Ops jag glömde nästan! fick en total shock igår när far kom hem & visade att han tatuerat sei på vänster axel! :O Han hade skrivit in mig, emma & tuva också årtalen. Åh jag älskar dei pappa! ♥  A ll tid.

- Ännu en tråkig söndag.

www.monkigirl.se
 
Linnea tanktop  Anneli top &  Andrietta satin jacket - blue night...  Viiiiill ha!


image39
Underbara du, Jag skulle utan tvekan köpa allting du tar på dig!

Resultatet av fotografering& helgen.

image35
Hjärnan bakom den storartade fotograferingen. Vacker som få inte sant? :)

Som ni säkert förstod efter min förra blogg så var jag jätte nervis inför toves projektarbete, fotograferingen.
Konstigt nog så gick det överaskande bra på fotningen! Det var så härligt & kändes utomordentligt skönt att få prova på något nytt, lagomt lärorikt om inte annat :) Redan när jag blev tillfrågad att vara med så rynkade sig pannan på mig - Det har aldrig vart min grej och kommer förmodligen inte bli heller, sa jag. Men jag måste medge att jag hade verkligen hyseriskt roligt! Jag är så glad att jag inte ångrade mei utan tog mitt sunda förnuft till fånga och var med. Sen förstår jag att det kanske inte blev sådär jätte proffsigt gjort, men hur som helst så lärde jag mig att prova någonting nytt kan vara en positiv upplevelse!

Men apropå helgen så vart klassfesten jätte lyckad trots det som hände så blev det lite efterfest! :) Trots att hon jag skulle sova oss försvann där på slutet så artade det sig bra. Jag hittade juh linn som så snällt erbjöd mig en sängplats hemma hos henne! Glad att jag träffade henne min darl.<3. så go! Nu är det lördag & det har vart en bra början på min och toves myspys kväll. god mat & ett bra sällskap det gör dagen! Nei nu ska jag inte sitta här och sväva bort i mina tankar utan nu ska gå och skära lite frukt för jag och tova ska göra chokladfondy! mums*.




Sara Jessica Parker.

image31                image32

- du är min f örebild.
       

- Nervös as hell.

Oookei! Idag ä'r den stora dagen! Det är idag är det ska ske. Fotograferingen, det känns nervöst och jag är rädd as hell att allting ska gå åt pipsvängen. Men för Toves projektarbetes skull ska jag göra mitt yttersta! Samtidigt längtar jag &  vet att jag kommer ångra det om jag inte gör dethär. Vill också passa på att tack för att damen valde ut nya kläder till mei! + i kanten till dei där. Nu ska jag ta och packa ner de grejer jag lovat ta med mei!


RSS 2.0