- hej idag är jag glad för jag har vart ledig!

Yepp, thats right. You heard me! Fick en härlig sovmorgon, dock att emelie fröken ringe och väckte mig och undrade vrf fan ingen fanns i klassrummet. :) Svaret var enkelt - vi var lediga. Så sedan klev ajg upp, då var väl kl runt 10. Gjorde lite medecinsk grundkurs. duschade och åt :) Sedan fick jag besök av brudarna!
Vi pratade och hade det trevligt, kollade på film och lyxade till oss med fruktsallad och glass! mumma*

Nu längtar jag tills nästa helg.. Det ska bli ännu mer trevligt! Men jag tror inte jag tänker tala om i detaljer vad som kommer att hända. det får nog kvällen utvisa :) Nu ska jag göra en sista check innan jag åker med pappsen till syster tuva!  take care, people.

Skulle ge vad som helst för att få en liten glimt av sommaren nu! Sol, bad,  jorgubbbar, solkräm, doften av nyklippt gräs, sirener och lukten av nyfallet regn. Tänk att kunna gå ut på natten kl 3 och fortfarande bara stå i t-shirt och bara njuta! Gud du som har kraft, ge oss sommar nu! Känner att de behövs lite glädje i dehär trista vintermörkret!


image60
- jag gillar regn, tänk att stå i regnet en varm sommardag och bara känna dropparna sakta nudda huden.. aah.



jag saknar dig, jag saknar oss. Det behövde inte bli såhär.. detta är ju sanslöst..

Ljuva ledighet!

Idag tänker jag inte vara långradig. istället vill jag hylla en person. En människa som gjort har gjort ett enormt intryck på mig! Egentligen vet jag knappt vart jag ska börja... Att just du älskar mig för den jag är, precis som jag är.
Emilia Kristina Nordlöf. Det är ett privilegium. Det är riktig lycka.
DU är en alldeles underbar människa som aldrig skulle kunna göra någon, något ont. Någonsin.

Du är perfekt, på alla sätt & vis. Tack vare dig har jag nu lärt mig vad min plats här i världen är.
Tvivla aldrig på vem du är! För du är min hjälte. trots att vi inte har känt varandra sedan barnsben och trots att vi inte vet allting om varandra. Så spelar det ingen roll. För jag vet redan vem du är.

Du är min allra bästa vänn. Och vet du vad? Jag älskar dig så hårt att det nästan knäcker.
Så dig tänker jag hålla hårt i. Dig släpper jag inte i första taget.

För jag vet, jag känner dig. & jag kan se redan nu att du kommer bli den som kommer komma till min undansättning de gånger jag inte klarar av det själv. Du ska vara stolt över det du åstakommit här i livet!

Jag är stolt över dig. & jag förundas varje dag över hur magnifik du är.


image58
Du är min bästa vänn...  Emilia Svedlund.

Försovning -.-

Jahmen hej & hå! Dagen börjades med att fröken nordlöf lyckades försova sig. när jag väl tagit mig upp och klivit på 10.45 bussen från lit ( som apropå ingenting går oootroligt ofta) fock jag reda på när jag satte foten innaför klassrummet att vi slutat för dagen. Då blev jag såhär glaad <--------------------------------------------------------------------->

Så då varte en vända på staden med skön emelie! /-v Naturligtvis med mitt flyt så träffade jag även på fröken-bäst-svedlund. Imorgon är de kortdag likaså onsdag! härligt härligt! Sedan bar de av hem till pappsen en sväng. Så då fick man träffa honom :) skönt deh! Nu ska jag hem med bussen till lit-hell. Får se vad som händer senare.

Apropå Sundsvall! fick jag en stört skön helg. Hittade mkt småplock men även mkt annat bra att ha. NU är jag pepp för ny vecka! hepp hepp hepp!

later folket! ♥


Ge mig lördag tack!

Hit ska jag på lördag! Sundsvall ♥

image53            image55


image54            image57
     


    image56

Can't wait! bara för vi i östersund inte har dessa skönheter. ♣

Back on the tracks again.

Sådärja nu är skolan igång igen! känns härligt att ta igen all förlorad tid. träna bort allt som man samlat på sig under jul & nyår :) haha. andra dan på skolan idag, trots det har jag aldrig vart tröttare. kan en del bero på att folk tkr om att ringa & väcka en på nätterna? pffff. Jag börjar komma in i mina gamla mönster nu i a f! Käka nyttigt, plugga helvete & träningen :) kan inte klaga på att jag sover dåligt nu! Sleep's like a beuty again :)

sen att far min även berättat att han köpt lägenhet! så den 1 april flyttar vi två kvarter ner, men till en förbättrad och större lägenhet dår även marita & tuva ska bo hos oss! Även att jag ska få bo i den uthyrningsbara ettan precis dörr i dörr men farsans! egen ingång. ljusisolerad. egen toalett åså vidare., ska kännas så skönt att kunna klampa hem vilken tid man vill på natten utan att man får ett gormande skrik efter sig!

Can't wait! här kan man knappt nysa så får folk ett frispel, gudars.


Apropå ingenting fick jag se nya OP schemat idag! tack gode gud säger jag bara. sovmornar as hell :)

det är synd att gamla goda bekanta ska glida ifrån varandra, man tycker att man borde få lite feedback tillbaks när man ställt upp på dom som om de vore ens eget kött & blod. lite tacksamhet här ivärlden skulle faktiskt inte skada!

jag lärde mig just, att man ska vara annorlunda. För det är just det som gör oss specifika.

image52
Carrie Bradshaw- you rock my world!



RSS 2.0